Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenleri arasında miras krizi: Herkes mirastan pay almak ümidinde

MAGAZİN

Geride bıraktığımız yılın temmuz ayında hayatını kaybeden ve servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bırakan Seyfi Dursunoğlu’nun vasiyetine yeğenleri Evren Saydan ve Erhan Saydan'ın itiraz etmesi sonrası yeğeni Güliz Buyrukbilen'in avukat kızı Gizem Özköseoğlu konuştu. Özköseoğlu, "Bizim dışımızdaki herkes mirastan pay almak ümidinde" dedi.

Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Güliz Buyrukbilen'in avukat kızı Gizem Özköseoğlu, konu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Özköseoğlu, "Annem, teyzem ve bir yeğeni dernek avukatlarına vekaletname verdi. Aslında bizim dışımızdaki herkes mirastan pay almak ümidinde" şeklinde konuştu.

İtiraz edenlerin mahkemeden olumlu sonuç elde edeceklerini sanmadığını belirten Özköseoğlu, "Tamamen kamu yararına olacak olan bu bağışın gerçek sahiplerine ulaşmasını ve çocukların yetiştirilmesine katkıda bulunulmasını geciktiriyor olmalarından dolayı üzüntümüz büyük. Hakkın ve adaletin gerçek sahiplerini bulacağından şüphem yoktur" dedi.

Özköseoğlu, "Bu kişilerle beraber bizim de itiraz etmişiz gibi adımızın geçmesi, gerçekten bizi derinden yaraladı" sözlerini dile getirdi.

Kaynak:NTV

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.