Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçının ardından

SPOR

Süper Lig’in 12’nci haftasında Fenerbahçe sahasında Yeni Malatyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ve Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, istemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Maçla ilgili aslında konuşulacak çok şey var. Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Nedense kendi evimizde son 3 maça baktığımızda istediğimiz performansı yansıtamıyoruz. Deplasmanda maç kazanan, kendi evinde istediği performansı sergileyemiyoruz. Bunun sorumluluğu bende bizde. Bunu kendi aramızda en kısa zamanda oturup konuşmamız lazım. Bu şekilde devam edemez. Hepimiz kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor. Maçtan önce konuştuğumuz rakip hangi opsiyonlarla kaleye geleceğini çalışmamıza rağmen aynı o sorunlardan gol yedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Değerlendirme konusunda iyi değiliz. Mental bir problem olduğunu düşünüyorum. Ama söylediğim gibi bugün oynanan futbol kesinlikle kimseyi tatmin etmez. Herkesten, camiamızdan özür diliyorum. Bunun değişmesi gerekiyor. Bunu değiştirecek kişide ben ekibim ve futbolcularım. Yarın bunu oturup detaylı şekilde konuşacağız" dedi.

"YILLARDIR FENERBAHÇE'DE OLAN BİR SORUN"
Erol Bulut, Kadıköy'de kaybedilen maçlarla alakalı, "Bu sorun yıllardır Fenerbahçe'de olan bir sorun. Biz bu sene onu çözmeye çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz. Son 3 maça baktığımızda kendi evimizde bir türlü çözemedik. Rakibimize karşı çalışmamıza rağmen sahadaki uygulama yeterli olmadı. Bireysel futbolcuların performansına baktığımızda yeterli değil. Bunun daha üst seviyeye çekilmesi gerekiyor çünkü Fenerbahçe'de oynuyorsunuz. Bunun sorumluluğu bende, bizde. Hep birlikte bunu çözeceğiz" diye konuştu.

HAMZA HAMZAOĞLU: NET BİR SKORLA İYİ BİR GALİBİYET ALDIK
Net bir skorla iyi bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken Hamza Hamzaoğlu, “Belki tarih sayfalarında ileride baktığımızda bugünü keyifle hatırlayacağız. Ama yolumuza da devam etmemiz gerekiyor. Bu maç asla bizi hedeflerimizden koparmamalı. Güzel bir oyundu, keyifli bir akşam. Net bir skorla iyi bir galibiyet aldık. Kolay değil deplasmanda bu oyunu oynamak. Bugün ihtiyacımız olan sonuca ulaşmak için ne gerekiyorsa oyuncularım her şeyi uyguladı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum. Fenerbahçe’yi şöyle yenersiniz gibi şeyler söylemek hoş değil. Öyle bir şifre vermek haddime değil. Biz rakipleri analiz ederken zaaflarını tespit etmeye çalışıyoruz. Sadece Fenerbahçe üzerinden değil bence bizim takımımızın oyunu üzerinden bu galibiyete bakarsak bu da önemli bir şey. Biz bugün iyi durduk sahada” şeklinde konuştu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.