Superlig 12.haftada oynanacak karşılaşmalar

SPOR

Superlig'de 12.hafata karşılaşmalarının programında açılışmaçı cuma akşamı Kasımpaşa A.Ş -Uyktagel Denizlispor başlayacak.

Superlig'de 12.hafata karşılaşmalarının programı;

Cuma 11 Aralık 2020

Saat 19.00'da Kasımpaşa A.Ş -Uyktagel Denizlispor

Maçın Hakemleri; RAMAZAN KELEŞ(Hakem),MEHMET METİN(1. Yardımcı Hakem),MEHMET SALİH MAZLUM(2. Yardımcı Hakem),ÇAĞDAŞ ALTAY(Dördüncü Hakem),ZORBAY KÜÇÜK(VAR) ve OĞUZHAN UĞURLU(AVAR)

Cumartesi 12 Aralık 2020

Saat  13.30'da Aktaş Hatayspor-Fatih Karagümrük A.Ş

Maçın Hakemleri; TUGAY KAAN NUMANOĞLU(Hakem),ERDEM BAYIK(1. Yardımcı Hakem),ÖZGÜR ERTEM(2. Yardımcı Hakem),CİHAN AYDIN(Dördüncü Hakem),ÖZGÜÇ TÜRKALP(VAR) ve SERKAN OLGUNCAN(AVAR)

Saat 16.00'da Hes kaplo Kayserispor-Trapzonspor A.Ş

Maçın Hakemleri; BURAK ŞEKER(Hakem),VOLKAN AHMET NARİNÇ(1. Yardımcı Hakem),BİLAL GÖLEN(2. Yardımcı Hakem),KADİR SAĞLAM(Dördüncü Hakem),MERT GÜZENGE(VAR) ve BAHATTİN DURAN(AVAR)

Saat 16.00'da Çaykur Rizespor A.Ş-Göztepe A.Ş

Maçın Hakemleri; ÖZGÜR YANKAYA(Hakem),SÜLEYMAN ÖZAY(1. Yardımcı Hakem),YUSUF BOZDOĞAN(2. Yardımcı Hakem),YASİN KOL(Dördüncü Hakem),SUAT ARSLANBOĞA(VAR) ve YAKUP ÖZHAN(AVAR)

Saat 19.00'da MKE Ankara Gücü-İttifak Holding Konyaspor

Maçın Hakemleri; METE KALKAVAN(Hakem),HAKAN YEMİŞKEN(1. Yardımcı Hakem), OSMAN GÖKHAN BİLİR(2. Yardımcı Hakem), ALPER ÇETİN(Dördüncü Hakem),ZORBAY KÜÇÜK(VAR) ve OĞUZHAN UĞURLU(AVAR)

Saat 19.00'da Fenerbaçe A.Ş-Yeni Malatyaspor

Maçın Hakemleri; ERKAN ÖZDAMAR(Hakem), ALPASLAN DEDEŞ(1. Yardımcı Hakem), ALİ SAYGIN ÖGEL(2. Yardımcı Hakem), EMRE MALOK(Dördüncü Hakem), HALİL UMUT MELER(VAR) ve MUSTAFA EMRE EYİSOY(AVAR)

Pazar 13 Aralık 2020

Saat  13.30'da  Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor-Gençler Birliği

Maçın Hakemleri; ALPER ULUSOY(Hakem),CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU(1. Yardımcı Hakem), İBRAHİM BOZBEY(2. Yardımcı Hakem) ve EMRE KARGIN(Dördüncü Hakem)

Saat 19.00'da Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş A.Ş

Maçın Hakemleri;  ATİLLA KARAOĞLAN(Hakem),KEREM ERSOY(1. Yardımcı Hakem),İBRAHİM ÇAĞLAR UYARCAN(2. Yardımcı Hakem) ve MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ(Dördüncü Hakem)

Saat 19.00'da Medipol Başakşehir mFK-Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş

Maçın Hakemleri; ABDULKADİR BİTİGEN(Hakem), KEMAL YILMAZ(1. Yardımcı Hakem), MUSTAFA SAVRANLAR(2. Yardımcı Hakem) ve KORAY GENÇERLER(Dördüncü Hakem)

Pazartesi 14 Aralık 2020

Saat 19.00'da Demir Grup Sivasspor-Faraport Tav Antalyaspor

Maçın Hakemleri; HALİS ÖZKAHYA(Hakem),MEHMET CEM SATMAN(1. Yardımcı Hakem),İLKER TAKPAK(2. Yardımcı Hakem) ve CANER AK(Dördüncü Hakem)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.