Trabzonspor UK FC 'den yeşil ışık yandı

SPOR

Kan çeker derler ama doğru! TTFF Community Shield maçını izleyenler arasında Trabzonspor UK FC yönetici kadrosuda vardı.

Trabzonspor UK FC,TTFF Başkanı İrfan Davulcular'a gönülden bağlı,hem de Türk Toplumu Futbol Federasyonun damarlarında dolaşan kanı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kaya ailesi Türk Toplumuna bağlılıklarının ta gönülden gelen bir bağlılık olduğunu,hemde TTFF'nin damarlarındaki kan olduğunu yeşil sahalarda boy göstererek yeşillendirdi.

Trabzonspor Uk FC Başkanı Sinan Kaya,yöneticiler Cevdet Ezel,Hacı Silahtaroğlu ve Teknik patron Emrah Kaya, TTFF Başkanı İrfan Davulcular ile birlikte 2022-23 sezonu Community Shield karşılaşmasını izlediler.Devre arası da New River Sport Centre Kafeteryasında kahvelerini yudumlarken gelen sezonun planlarını yaptılar.

Kafeterya öncesi Trabzonspor UK yöneticileri tüm TTFF ailesi ile resim çektirerek gönülden bağlılıklarını tescillediler.

TTFF ailesinin büyüklüğü ve sevgi dolu kucaklayışı Başkan Sinan Kaya Ve Trabzonspor UK FC yöneticilerini tekrardan ısıttı.

Trabzonspor UK FC Başkanı Sinan Kaya ''Barnet pazar Liginde futbol adına tecrübelerimiz tamamladık.Bu sezon dinleniyoruz,gelecek sezon büyük umutlarla allah kısmet ederse yuvamıza geri döneceğiz''dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.