TTFF Başkanı Türk Dili ve Kültürü Okullarını ziyaretetti

SPOR

Türk Tolumu Futbol Federasyonu Başakanı İrfan Davulcular kordinasyon amaçlı Türk Dili ve Kültürü Okullarına bir dizi ziyaretler başlattı.

Türk Tolumu Futbol Federasyonu Başakanı İrfan Davulcular ,TTFF Genel Sekreteri Gülay Ermiya ve Geneçler Ligi ve Akademi Sekreteri Mehmet Nasifoğluları ilk olarak Güney Londra Türk Dili ve Kültürü Okullarında Rauf Raif Denktaş Türk Okulu ziyaret etti.

RR Denktaş Türk Okulu Başkanı Meyrem Biricik ve yönetim kurulu Türk Toplumu Futbol Federasyonu heyetini sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı.Başkan Biricik memnuniyetlerini dile getirerek TTFF Başkanı Davulcuları ve heyetini bu nazik ve ince davranışlarından dolayı teşekkür etti.Başkan Davulcular ise 'TTFF Gençler Ligi ve akademiler projesini Türk Okulları ile birlikte hayata geçirmekten gurur duyuyoruz' dedi.

Türk Tolumu Futbol Federasyonu Türk Dili ve Kültürü Okulları ile Gençler Ligi ve Akademiler projesi kapsamında yapılan ziyaretler Londra geneline yayılacak.

Gün boyu devam eden ziyaretlerde ise Güney Londra'nın diğer bir güzide okulu olan  Dr.Fazıl Küçük Türk Okulu'na gidildi.

Dr.Fazıl Küçük Türk Okulu Başkanı Ulaş Tözün ve Sultan Ozanlar  TTFF Heyetini karşılarken Gençler Ligi ve Akademiler projesinin bir diğer ayağına da katkı konuyordu.TTFF Başkanı Davulcular heyetimize gösterilen sıcak karşılamadan dolayı Başkan Tözün ve Ozanlara teşekkür ederken projenin hayata geçmesinden duyduğu mutluluğu da ifade etti.

Gençler Ligi ve Akademiler projesi hakkında TTFF Başkanı İrfan Davulcular, 'Her okula ayrı ayrı kurulacak Futbol Akademilerde yetişen futbolcu gençlerden oluşacak takımlar ise TTFF Gençler Liginde okullar arası maçlar yapılacak' dedi.

Yorumlar (1)

Mehmetali Salih 2 Yıl Önce

Güzel bir adım Devamı gelmeli Türk okulları football Takımları football maçları , Türk okulları karması . Vs vs Federasyonun Güzel bir adımı Tebrikler. Mehmetali Salih

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.