TTFF Premier Ligde 5. haftada yağmur vardı

SPOR

Türk Toplumu Futbol Federasyonu 5. haftası geçilirken yağışlı hava nedeni ile birçok katrşılaşma oynanamadı.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu 5. haftası geçilirken yağışlı hava nedeni ile DTB Bayburtspor-Kayserispor,Mehmetçik London-Kasımpaşa karşılaşmaları ertelenirken Mağusa Türk Gücü Garga 0-9 Dumlupınar Yeni Malatyaspor,Yenişehir Mağusa 2-4 Lefke Türk Spor Kulübü London ve Amedspor First 0-16 Gençlik Gücü oynandı.

Lefke yola tam gaz Mustafa Cingöz memnun.Takım olmayı baqşarmış bir Lefke Türk Spor Kulübü Londra var.Her hafta aldığı seri galibiyetler ile Premier Ligin zirvesini zorlayacağa benzeyen Lefke günden güne sepati topluyor.

Her hafta değişik bir kadro ile gelen Ahmedspor bir türlü taşlarını yerine oturtamadı.Aldığı farklı skorlarla her hafta değişikliğe uğrayan Ahmedspor bakalım ligin ilerleyen haftalarında neler yapacak.Gençlik Gücü karşısında aldığı 16-0'lık skor ile gençler evlerine moralsiz döndü fakat spor yaptılar sosyalleştiler.

Mağusa Türk Gücü Garga bir türlü dikiş tutturamıyor.Bu yılki çiçeği burnundaki Bora Başkan  üzgün.Önümüzdeki haftalarda MTG Garga güçlü yönetimi ile toparlanma yolunda olacak.

Londra Kupalarındaki TTFF Premier Lig Temsilcimiz Yeni Boğaziçi Güney Londra'da Royal Lions Fc karşısında 3-1 galip gelerek tur atladı.

Londra Kupalarındaki bir diğer temsilcimiz Türkmenköy Aydınspor Kulübü, North London raiders FC karşı oynadıkları kupada maçın normal süresi 3-3 berabere bitince penaltı atışlarında 4-3 galip gelen Türkmenköy Aydınspor turu geçen taraf oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.