Türk Toplumu 'Community Shield' oynanıyor

SPOR

Türk Toplumu Futbol Federasyonu 'Community Shield' 2 Ekim 2022 pazar günü New Rİver Sport Centre'de oynanıyor.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu 'Community Shield' 2 Ekim 2022 pazar günü saat 15.00 New Rİver Sport Centre'de ( White hard Lane ,Totenham N22 5QW) oynanıyor.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu 'Community Shield' Kayseri FC ve Yeni Boğaziçi Doğan Spor Kulübü arasında oynanacak.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular  'Community Shield' ile ilgi basına yaptı açıklama da şöyledir;

Gurur kaynağımız Federasyonumuz 46 yaşında;

''Türk Toplumu Futbol Federasyonu 46 yaşında.

İngiltere'de yaşayan Değerli Türk  Halkımız,çok kıymetli emektar Spor Kulübü Yöneticilerimiz ve sporcuları,gençlerimiz,

1976 yılında büyük uğraşlar ve hizmetler vererek değerli büyüklerimiz tarafından kurulan Türk Toplumu Futbol Federasyonu 46 yaşında. 

Kurulduğu günden bugünlere kadar tam 46 yıl kesintisiz  toplumumuza, gençlerimize büyük hizmetler vererek yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Nerdeyse yarım asır gençlerimize yanlızca futbol öğretmekle kalmayıpaynı zamanda  değil aynı zamanda  aile bireyleri kadar yakın olarak onların yanında duruyoruz.

En büyük amacımız gençlerimizi hep bir arada tutmak ve onlara doğru yolda rehberlik yapmaktır. Özellikle gençlerimizin kendi öz kültürlerinden  kopmamaları ve kendi kültürlerini yakından görmelerini sağlamak için yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte büyük köprüler inşa ettik.

Uzun yıllar Kıbrıs Futbol Federasyonu ile karşılıklı ziyaretler yaparak gençlerimizi kardeşleriyle buluşturduk. Çalışmalarımızı üstün çabalarımızla birleştirerek Federasyonumuz olarak Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti ziyaretlerimizi başlatık.

Türkiye Futbol Federasyonu ile yapmış olduğumuz ortak çalışmalar ile birlikte geleceşimiz olan gençlerimizin Anavatanımızda da futbol oynamaları için gerekli temeleri atık.

Üçlü köprülerin kurulması yalnız gençlerimize değil tüm futbol seve halkımızı da sevindirmiştir.

Buradan Anavatanımıza ve Yavruvatanımıza minnetar olduğumuzu duyuruyorum.

Yılarca bu bayrağı taşıyan yaz demeden , kış demeden gençler için yeşil sahalarda hizmet vermiş Başkanlarımıza ,hocalarımıza ,değerli yönetici arkadaşlarımıza ve bizleri kilometrelerce uzaklara taşıyan varlığımızı hatırlatan yazılı ve görsel medya mensuplarımıza ayrıca tüm sponsörlük yapmış iş insanlarımıza canı gönülden şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim.

Bizler ödeneksiz gönülü askerler olarak bu Topluma hizmet verdiğimiz için onurlu ve gururluyuz.

Federasyonumuzu kuran büyük yürekli Onursal Başkanlarımıza saygılarımızı sunar, vefat etmiş olan tüm Başkanlarımıza Allah rahmet dilerim.

'Community Shield' oynayacak takımlarımıza başarılar diler,2022-23 sezonunun yönetimimize,takımlarımıza ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim.''

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.