2022-10-01 16:46:30

TTFF'nin Kulüpler koordinasyonu

Alp Ermiya

alpermiya@gmail.com 01 Ekim 2022, 16:46

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) kulüpleri arasında koordinasyon görevini başarılı bir şekilde yürütüyor.Bu sezon (2022-23) Fenerbahçe London'nın özel nedenlerden dolayı  Ligden ayrılması dışında elde bulunan onbir takıma ilaveten Lefke Türk Spor Birliği ve Kıbrıslı Rumların Ligi KOPA'nın tamammen faaliyetlerini durdurmasından dolayı Çınar FC 'nin ait olduğu TTFF Premier Lige geri dönmesi ile 13 takımla daha da renk kazandı.Başarılı Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) yönetimi futbol kurallarını radikal kararlar ile uygulaması bir o kadar daha başarılı koordinasyon ile de Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) üye külüpleri bünyesinde barındırıyor.

Öyle ise soruyorum Kulüpleri arasındaki koordinasyonu en iyi şekilde kuran Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) yönetimi İngiltere'de diğer sivil toplum örgütleri  koordinasyonu yapamayacak mı ?

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) 1976'dan beri faliyet yürüten bir kurum olarak daha dün kurulan NOTCO 'nun kurdurrmaya çalıştığı koordinasyona ihtiyacı mı vardır? Sorarım sizlere.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Birleşik Kralık'da en üst düzey çatı kuruluşlarından biridir.Kendi bünyesinde barındırdığı kulüplerinin üzerinde hem yağmur, soğuk,kar ve fırtına geçirmeyen bir çatıdır.

Birleşik Kralık'da çok seslilik adına yapılan Kıbrıslı Türk Toplum Kültür panayırları(festivaleri) ortak platforumda yer alır ama kimsenin çatısı altında bir başka kurum tarafın başka kurumlar ile kordinasyonu sağlanmaz.Helede iki başlılık yaratmaya çalışan kurumların maşası olmaz.

Bilmem bu konuda Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Onur Kurulu Üyeleri ve Onursal Başkanları ne düşünür.

Onursal Başkanlardan önce Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) 'nin Başkanı İrfan Davulcular ve yönetiminin kararı önemlidir.Bu konuda İrfan Davulcular ve Yönetimin aldığı kararı merakla beklemekteyiz.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) İrfan davulcular'ın bugüne kadar aldığı doğru radikal kararları ile bu konudada doğru radikal karar alacağını düşünüyorum.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı İrfan Davulcular ve Yönetimine sonsuz güveniyoruz,başarılar dileriz.

Amaç Futbol oynamak ve Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Kulüplerimizi kordine etmek.

Yorumlar (1)

Fikretgezici54@gmail.com nankörlük... 2 Yıl Önce

Natko konusunu ttff yönetim kurulu aylar evvel natkonun altında veya yanında yer almadığımız şayet gerekirdi bilinirse bir bildiri yayınlayıp ttff hiçbir kuruluşun altında olmadığımızı bildirmeniz gerekirdi şu an ne düşünüldüğü merak konusu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.