Gamze Cantürk, Euro Genç ile İngiltere'ye uzandı

YAŞAM

İzmir'in Gamzeli sunucu yazarı Euro Genç ile İngiltere'ye uzanıp hayata dair çizgileri okurlarımıza satırlar döküp ulaştıracak.

Euro Genç Tv İzmir'den Birleşik Kralık'a yazı dizileri ile köprü oludu.

İzmirli gazeteci yazar,sunucu Gamze Cantürk'ün  kaleminden dökülen yazı dizileri 12 Ekim  2022 salı günü 'Bir kadın olarak soruyorum' başlıklı yazısı ile Euro Genç'de yayına çıkıyor.

Hayatın derinliklerine uzanıp belkide farkında olmadıklarınızı derin anlam yüklü söylemi ile  siz okurlarımızın keyif alacağı bu yazı dizilerinin yaratıcısı Gamze Cantürk kimdir? 

Gamze CANTÜRK,

Yazar (şiir-yazı),köşe yazarı, program yapımcısı, sunucu ve eğitmen (Pilates Metot)

16 Ekim 1974’ de İzmir‘de doğdu. 9 Eylül İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur.

Eğitimini tamamladıktan sonra, yıllarca çeşitli firmalarda pazarlama stratejisi ve ürün tanıtım organizasyonlarında yöneticilik yapmıştır. (Sevilen Şarapçılık Güner AŞ., Philip Morris, Güven Plastik San. Şti )

2004 yılında evlendi. Bu evlilikten bir kız çocuğu oldu.

Egzersiz alanında eğitim hayatına 2011 yılında başlayan Gamze Cantürk, 2014 yılında profesyonel olarak Pilates Metot adında, egzersiz eğitimi dersleri, vermeye başladı.

2015 yılında İzmir Sanayi Odası (EBSOV) Kadınlar Birliği Vakfı bünyesinde, beş yıl Tiyatro Eğitimi almış ve sosyal projeler için   tiyatro oyunculuğu yapmıştır.

İlk şiir kitabı, DELİ ZAMANLAR  2013 yılında yayımlanmıştır.

SEBEBİM OLMA, adlı eseri ise 2016 yılında şiir ve deneme olarak yayınlanmıştır.

2020 yılında AY SARMALI adında şiir kitabını yayınlamıştır.

2015 yılından beri gazete ve dergilerde yazarlık yapmaktadır.

Yakamoz Gazetesi, Haber Hürriyeti, Ben Haber, A Türk Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmıştır. Magazin İzmir, Spor life, Asklepion, Devir, Nif Sanat, Ege Sanat, Şiir Sarnıcı, Kıbrıs Sanat, Karabük Öğrenci Panosu, Kıbrıs Sanat Gazetesi isimli dergilerde eserleri yayınlanmaktadır.

İlk olarak sanat ve kültür ve sağlık programı BEN TV Kanalında program hazırlayıp sunan Cantürk, daha sonra ATürk Haber kanalında programlarını sürdürmüştür.

PROGRAMLARI

GAMZELİ SOHBETLER/ BEN TV

GAMZELİ HAYAT/ ATÜRK HABER

UMUDA GÜNAYDIN/ ATÜRK HABER

.

Egede Yaşam Kültür Platformu, Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği, BESAM’a  (Bilim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği)

üyedir.

2021 Yılında TURFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) tarafından Basın Ödülü’ne layık görülmüştür.

Gamze Cantürk Gürel halen; Yenigün Gazetesi, Ege Ajans, Merhaba Dergisi, Ege’de Yaşam gazetelerinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.