Lady Gaga'nın köpekleri önce kaçırıldı ve sonra öldürüldü

YAŞAM

Köpek bakıcısının uğradığı silahlı saldırı sonrası iki köpeği kaçırılan ve trajik olayın ardından "Kalbim acıyor" mesajını paylaşan Lady Gaga, ilk kez görüntülendi.

Lady gaga, köpek bakıcısının vurulması ve ardından iki köpeğinin kaçırılmasından bu yana ilk kez görüntülendi.

34 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, Ridley Scott'un filminin çekimi için bulunduğu İtalya’nın Roma kentindeki otelinden çıkarken objektife takıldı.

24 Şubat’ta gerçekleşen trajik olayda, bakıcı Ryan Fischer dört kurşunla vurulmuş, Lady Gaga’nın Fransız bulldog’ları Koji ve Gustav da çalınmıştı.

Olay sonrası köpeklerinin bulunması için Lady Gaga 500 bin dolar ödül koyarken, köpekler kaçırılmasından iki gün sonra bulunmuştu.

Köpekleri gezdirirken yaşanan olay sırasında göğsünden vurulan görevli Ryan Fischer'in da hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyiye gittiği biliniyor.

Lady Gaga’nın köpeklerini geri getirene, vaat ettiği 500 bin dolar para ödülünü verip vermediği bilinmiyor.

Lady Gaga, köpeklerinin çalınmasının ardından köpeklerinin fotoğrafıyla birlikte "Kalbim acıyor" mesajını paylaşmıştı. Gaga, yaralanan çalışan Fischer hakkında da "Ailemizi korumak için hayatını riske attın. Her zaman bir kahraman olacaksın" yazmıştı.

Gaga'nın Miss Asia adlı üçüncü köpeği ise olay sırasında kaçmış, daha sonra polis tarafından bulunmuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.