2023-04-10 23:27:20

Bay Bay Kemal'den "Avrupa’ya vizesiz girme" ile "Üçyüz milyar dollar" Vaat etti

Alp Ermiya

alpermiya@gmail.com 10 Nisan 2023, 23:27

Kılıçdaroğlu, Habertürk’te Serap Belet ve Kürşad Oğuz’un moderatörlüğünü yaptığı ‘Olaylar ve Görüşler’  programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında Avrupa’ya üç ayda vizesiz girme vaadi oldu ve şunları söyledi.

*Biz diğer partilerin konumuna bakıp, kendimize politika oluşturmuyoruz. Biz iktidara geleceğiz, Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, bu ülkeyi en geç bir yıl içinde rahat nefes alacağı ülke haline getireceğiz. Vize problemlerini çözeceğiz. Üç ay içinde vatandaşlarımız Avrupa’ya vizesiz girecek.

Vay be Kemal Kılıçtaroğlu sen neymişsin be abi...

Bu Avrupa Birliği ülkeleri seni ne seviyor yaa..Sen Cumhurbaşkanı olacaksın diye Türk Vatandaşlarına serbest dolaşım vizesi verilecek.

Bu desteksiz atışı nasıl atıyorsun hiç aklım almaz.

Bay Bay Kemal oku şu yazdıklarımı da artık desteksiz atışlarına bir son ver.

Seni Tv ekranlarında gördüğümde boş boş konuşuyorsun.yaşın kaç başın kaç yalan söylüyorsun.Kazanma egosona kapılıp gittin.Bu ne ego...

Fransız Macron mu,yoksa Alman Merkel mi sana bu garantiyi veriyor.

Asla Avrupa Birliği'nin kapasından vizesiz içeriye TC Vatandaşlarını almazlar.

Almazlar....

Bunun nedenleri ise;

1-Türkiye genç nifusa ve genç iş gücüne,

2-AB Devletleri arasında en fazla nifusa sahip olması

3-Müslüman bir ülke olmasıdır.

Sizlere bunları yazarken gayet emin olarak yazıyorum.Otuzüç yıllık hayatımı hep yurtdışında yaşayarak geçti.Son yirmi yıllım ise Londra'da gazetecilik yaptım.İngiliz ve Avrupalı siyasetçileri yakından tanıyorum.

Ne sandalye ne de makam derdindeyim,asla olmadım da..olmayacağım da...kendi yağımla kendi ciğerimi kavuruyorum.Allaha şükür...

Bay Bay Kemal ne yapsan ne etsen Türk vatandaşları ne serbest dolaşım izni alabilir nede gerekli koşulları yerine getirmeden turist vizesi alabilirler.

Pandemiden sonra daralan Avrupa ve İngiltere ekonomisi para bulmakla zorlanırken,enflasyon altında ezilen vatandaşlarına para bulmazken hangi tefecilerden  üçyüzbin dollar getireceksin bilemiyorum.Buda yalan yani...

Yalan değilse kaynağınıda söyle inanalım.

İngiltere ve Avrupa Ülkeleri sadece kendilerini düşünüyor,Türkiye'yi mi düşünecekler.

Bay Bay Kemal destekli atıyorsun da karşında enayi yok.

Hadi sana bol bol atmalar atış serbest Bay Bay Kemal.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.