2021-02-21 18:22:05

Elini Taşın Altına Koymak

Alp Ermiya

alpermiya@gmail.com 21 Şubat 2021, 18:22

Başbakan Ersan Saner elini taşın altına koydu ve Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi görevinden aldı.İyi etmiş,yerinde iyi bir karar.Duygusal bakmamış Sayın Başbakan olaylara,150 bin doz aşıyı alıpda 300 bin nifuslu bir ülke olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’de aşılamayı doğru dürüst başaramayan bir Bakanın görevde kalması doğru olmazdı.

Alkışlar ile göreve gelen Sayın Ali Pilli görevden alınınca tehtitlere başlamış bile “14 Mart ‘da Kurultay yapılsın o zaman görüşürüz”.

Oldu mu Sayın Pilli bir poletikacıya yakışır mı?İnsan görev arkadaşlarına tehdit savurur mu?

Gerçekten geçelim bunları pandemi dolayısı ile ertelenen bir Kurultay vardı ki...UBP’liler buna onay verdi.Tüm Ulusal Birlik Parti’liler parti bütünlüğü ve Ülke bütünlüğü,KKTC’nin geleceği adına böyle bir uzlaşıda bulunmuştu.

Demek ki yine parti içindeki ve dışındaki dinamikler devreye girmiş menfaatler ön plana çıkmış yine Başbakan Ersan Saner’in önüne taş koymak istiyor.

Parti Genel Başkanlığı rüyasında olanlar birde onun dıştan destekçileri eğer UBP’li iseler dursunlar otursunlar yerlerinde Pandemi var Halkın can sağlığı söz konusu ,kazanmadan cepten harcayın Türkiye Cumhuriyeti yardımlarından değil...

Artık bu arzularınız bitmeli ve Kıbrıs Türk Halkının geleceğini düşünmelisiniz....Sizin bireysel menfaatlerinizi değil...

İyi olmuş bir kalbur samanı pay etmesini bilmeyen Bakanlar görevden alınsın...Görev yapmaya çalışa Başbakan Ersan Saner’i de rahat bırakın görevini yapsın.

Yorumlar (2)

Mehmetali Salih 3 Yıl Önce

YANLIŞ

Hakkı Tunç 3 Yıl Önce

Yanliş olan ne Mehmetali Salih......bir kalbur samanı payedemedi mi diye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.