2021-10-24 01:18:53

KKTC’de Siyaset ve Haince hazırlanan tuzaklar

Alp Ermiya

alpermiya@gmail.com 24 Ekim 2021, 01:18

Geçtiğimiz gün skandal video ile sallanan KKTC, Polisin el atması ile videodaki kadının tutuklanması sonucu ardından tutuklu sayısını beşe çıkardı. Öncelikle Polis teşkilatının düzgün, kararlı ve istekli çalışmasından KKTC Polisini tebrik etmek isterim.

İlk günden beri izlediğim videoya defalarca baktım ve tekrar tekrar baktım.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki olay haince hazırlanan bir tuzaktan başka bir şey değil. Bunun adı topyekün infazdır.

Bir insanı siyasette bitirecekseniz onu sadece siyaset arenasından bitirin, bu şekilde değil. Aile faciası yaratarak haince infaz ile olmuyor.

Bunları böyle yazıyorum diye sakın kimsenin avukatlığını duygusal olarak üstlendiğimden şüphe etmeyin. Çünkü ben etik açıdan bakarak olayları değerlendiriyorum. Etik olarak üslübun çok yanlış olduğu da yüzde yüz doğrudur.

Kimseye de acıma duygum yoktur. Ezilen garibanlar ve mazlumlar dışında.

Yeni yetişen birçok gencimiz var ki hepsi eğitim almış birer nefer olarak siyasete atılmak için bekliyorlar. Bunları gördükçe de siyasetten uzak duruyorlar.

Şunu söylemek isterim. Siyaset skandallar ile yapılmaz. Politikalar üreterek yapılır. Siyaset asla kişiselleştirilemez. Skandal ile saldırıya uğrayanı, ailesini psikolojik olarak yıprattığı gibi, toplumu da sosyolojik (sosyo-piskolojik) olarak etkiler.

KKTC Polisinin araştırmalarını yaparken konu ile ilgili ne yorum yapmak ne de iddialarda bulunmak isterim. Sadece skandal olay ile ilgili aldığım haberleri tarafsız olarak Kıbrıs Türk Halkına aktarmak isterim. KKTC Polisine ve yargısına güvenmek isterim. Çünkü orası benim ülkem, doğduğum yer rahmetli anam ile babamın yattığı topraklardır.

Skandal video daha çok şeylere gebe görünüyor. Her şey ortaya çıkacak. Haince ve kahpece yapılan hiçbir şey gerçek değildir. Altında mutlaka sahtelik vardır. Bunu da emin olarak söylüyorum. Çünkü o skandal videoyu defalarca izledim. Belki de yüzlerce kere izledim. Gerçek olmayan birçok senaryolar ve kişilendirmeler vardır.

Tekrar söylüyorum ben kimseyi savunmuyorum. Olanl olayarın tamamen karşısındayım. Bu tip skandallar haince senaryo edilip hazırlanan skandallardır. Bu tip skandal olaylara Kıbrıs Türk Halkı olarak hep birlikte üzülerek bakmalıyız.Kendi kendimizede sormalıyız..... Neydik?, ne olduk?, ne olacağız?

Haince hazırlanan videoların ardından gerçek olanlarıda acaba sosyal medyaya düşecek mi?

Doğrusu bilemiyorum.Sadece tahmin ediyorum.

Tahmin etmek bile istemiyorum.Çünkü Kıbrıs Türk Halkının sosyal piskolojisi bozulacak

Bende sizler gibi merak edip mailime düşecek haberleri bekliyorum.

Bana bu süreçte ulaşan haberleri sizlere aktaracağım.

KKTC'de daha neler olacak kim bilebilir ki kim...

Bilenler var elbet var....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.