english german arabic turkish

banner9

banner37

banner8

banner38

banner12

Astroloji ve Burç yorumları 8 Mart 2021

banner11

8 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

YAŞAM 08.03.2021, 22:00 09.03.2021, 05:43 ALP ERMIYA
134
Astroloji ve Burç yorumları 8 Mart 2021
banner24

8 Mart'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Koç

Sevgili Koçlar bugün tam anlamıyla kendinizi çalışmaya adayacaksınız gibi duruyor. Özellikle kariyer ile ilgili, kendinizi parlatacağınız konular çok daha fazla önünüze gelebilir.

 Koç burçlarının gönlü o kadar zengindir ki birden çok flörtü bir arada idare edebilir. Özgürlük kavramını uğruna yerler altına alabileceği çok az kişi vardır. Tutkularını derinlerinde besler, içe dönük bir aşıktır.

Koç kadınları yenilikçidir ve değişik fanteziler içine girebilirler. Seks hayatlarında da oldukça sabırsız olan Koç kadınları, baskın olmayı severler ve üstte olmayı tercih ederler. Bir Koç kadınıysanız kovboy pozisyonunu deneyebilirsiniz.

Koç erkeklerinde ise durum aynı. Her zaman, her yerde ve her şartta seks yapabilirler. Sevişmeyi bir spor olarak gören Koç erkekleri, egoist bir tavır sergileyerek partnerini mutlu etmeye odaklanırlar. Koç Burcu işini kısa tutmayı sever.

"Koç burçları aceleci yapılarından dolayı kazalar ve yaralanmalarla yüz yüze gelen bir burçtur. "

Özellikle kafa bölgesi ve dişlere dikkat etmesi gereken Koç burçlarının salgı bezlerine de dikkat etmesi gerekmektedir.

Çok çabuk kaygıya düştükleri için adrenalin hormonu çokça salgılanacak dolayısıyla vücut dengesi bozulmuş olacaktır. Adrenalin dengesi bozuk bir Koç insanının enerji dengesi de alt üst olmuş olur. Bunu önlemek için şeker ve kahveyi azaltmanızda fayda var.

Boğa

Ay bugün sizin yurtdışı ve yurtdışı ile ilgili konuları önünüze serebilir. Buna uzakta bulunan akrabalardan haber almak da dahil. Veya bu konular varsa gündeminizde işe girişin.

Gerçek aşkı elbet bulacaklarını düşünürler. Kendilerine oldukça güvenilirler fakat bir o kadar da inatçıdırlar. Romantizm onlar için ilişkilerde her zaman ön plandadır. İlişkilerde oldukça inatçıdırlar. Farklı ve kendilerine özgü yapılarıyla etkileyemeyecekleri kişi yoktur denebilir.

"Tüm burçlar arasında acıya en dayanıklı burç Boğa burcudur. "

Hastalandıkları zaman uygulanacak olan tedaviye bağlılık gösterirler ve gerekli olanı yerine getirirler. Özellikle kış aylarında boğaz ağrısı, bronşit ve ses kısıklığı yaşarlar. Kilo almaya yatkındır ve bu nedenle ağır yemeklerden uzak durmaları gerekir. Düzenli olarak spor yapmaları boğaların yararına olacaktır.

"Güvenilir ve barışçıllardır. "

Boğa burcunun olumlu özellikleri arasında; dayanıklı olması, mantıklı bir şekilde hareket etmesi, güvenilir olması, kendine yeten bir kişiliğe sahip olması, barışçıl olması, duyarlı, üretken ve sabırlı olması, dengeli bir kişiliğe sahip olması ve son derece nazik olması vardır.

İkizler

Bugünü devlet veya büyük kurum kuruluşlarla işiniz varsa hallederek ilerleyebilirsiniz. Güzel haberler gelebilir. Yeni başlangıçlara imza atmanız mümkün görünmekte.

"İkizler burcu aşkta mantığını ön planda tutar. "

Fakat buna rağmen kısa kaçamak aşklara da hayır diyemez. Fazla duygusallık onlara göre değildir. Sosyal çevresi oldukça geniş olduğundan aşksız kalması mümkün değil diyebiliriz. İlişkilerde partnerlerini sürekli şaşırttıkları için karşıda ki kişi duygularında zorluk yaşayabilir.

Bir kişiye bağlı kalmak sizin İkizler burcu için çok zordur bu yüzden kalpsizlikle suçlanabilirler. Aniden aşık olur ve çok çabuk bıkarlar. Bir kişiye bağlanmanız çok zordur. Hayatı planlı programlı yaşarlar. Üstelik planlarında akıllıca çalışırlar. İlişkilerde en nefret ettikleri şey azarlanmak ve değer görememektir. En ulaşılmaz kişileri bile kendine kolayca kendine çekebilen bir yapısı vardır.

"İkizler burcunun en dikkat çekici özelliği zeki olmasıdır. "

Her zaman uyumlu olmasını bilir. Bilgi seviyesi oldukça yüksektir. Esprilidir ve eğlenceli bir kadındır. İletişim yeteneğinin üst düzey olması olumlu özelliklerinden öne çıkanıdır. Entelektüel, anlama yetisi yüksek, mantıklı ve sosyal bir kişiliğe sahiptir.

"İkizler burçları ruhsal ve fiziksel açıdan dirençli bir yapıya sahiptiler. "

Soğuk algınlığı ve ciğer hastalıkları, burcun yakalanabilecekleri rahatsızlıklar arasında yer alır. Enerji ve sinirlerine hakim olmayı öğrenmelidirler. Gergin yapıları yüzünden uyku problemi yaşadıkları görülür. Aksi halde gerginlikleri yüzünden uykusuzluk çekebilir. Çok hareketli oldukların kilo problemi yaşamazlar.

Yengeç

Sevgili Yengeçler, ilişkiler konusunda yoğun bir gün içine girmeniz olası, buna her türlü ilişkiyi koyabilirsiniz. O nedenle eğer nazik konular varsa gündemde dikkatli konuşun derim.

Oldukça sahiplenici ve benimseyicilerdir. Sevdiğine karşı sözlerini seçerek kullanan yengeçler kırmaktan ve kırılmaktan ölesiye korkarlar. Beğendiği bir partner adayı çıktığında ilk adımı atmadan önce gözlem yapar. Gözlem sonucunda iyi sonuç alınırsa atağa geçerler.

Yengeç burçları için seks hayatları çok narindir. Yengeç burçları kolaylıkla tahrik olabilen ve ilk başlarda sakin başlasa da tutkulu ve ateşli birine dönüşebilirler. Erotik dokunuşlar yengeçleri etkilemek için şahane bir tercih olacaktır.

"Mide ve hazımsızlık sorunlarından yakınan Yengeç burçlarının asıl sorunu on iki parmak bağırsağının mideyi yönetmesinden dolayı oluşur."

 Kolay üzülen bir yapıya sahip olmaları nedeniyle hastalıklara karşı diğer burçlara nazaran daha hassas bir bünyeye sahip olan Yengeçler, özellikle mide sorunlarına karşı dikkatli olmalıdırlar.

Yengeç insanları, kendilerine dikkat edebilirse sağlıklı olabilen ancak ağır yemeklere düşkünlükleri sebebiyle bunu kafasına takmayan bir burçtur. Kilo alma problemlerinin yanı sıra, gastrit ve böbrek rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalıdırlar.

"Yengeç burçları gülmeyi seven ve güldürmekte de başarılı bir burçtur. "

Mizah duyguları gelişmiş olan Yengeç burçları, arkadaş oldukları kişilere sırtını dönmeyen ve yardım elini eksik etmeyen insanlardır.

Sempatik kişiliklerinin yanı sıra yumuşak yüzlü oldukları için çokça üzülen burçlardandır. Yengeç burcu insanları genellikle her şeyi büyütmek, geliştirmek ve beslemek ister. Ruhsal olarak kendileriyle barışıklardır. Öne atılmayı severler ancak atılmadan önce düşünüp gözlem yaparlar. Sorunlardan kaçmadığı sürece iyi bir sorun çözücüdür.,

Aslan

Bugün öncelikle sağlığınıza dikkat edin ve ardından günlük, rutin koşturmalarınıza girişirsiniz zaten, özellikle dolaşım sistemine dikkat edin. Tansiyon varsa iki kere dikkat.

İlişkide yöneten taraf olmaya çalışırlar. Her alanda olduğu gibi aşkta da azla yetinmez, partnerini tamamıyla ister. Aşık olduğu zaman gözü hiçbir şey görmez, aşık olduğu kişiye ulaşmak için elinden geleni yaparlar. Tüm tutkusu ve duyguları ile harekete geçer.

"Aslan burçlarının en çok dert yandıkları bölgeleri omurga, sırt ve göğüsleridir. "

Hareketli bir kişiliğe sahip olan aslanlar için en önemli risklerden biri de kalplerinin çok çabuk yorulması olacaktır. Eğer gelecekte sakin bir yaşam sürmeleri mümkün değilse kalp sorunları görülebilir.

Kolay kolay hasta olmayan aslanlar, oldukça güçlü bir bağışıklık sistemine sahiplerdir. Genellikle spor ve sağlıklı beslenme üzerine gittikleri için her hastalığı kolayca atlatabilecek bir bünyeye sahiplerdir. Fakat yoğun bir iş temposunda çalışan aslanlarda psikolojik ve sinirsel hastalıklar baş gösterebilir.

"Lider vasfına sahiptir. İyi bir yöneticidir. "

Aslan burcu, yumuşak, tutarlı ve sakin bir tavır içindedirler. Canlılık ve güzellikten yanadırlar. Özellikle Aslan kadınları, bakımlarına çok düşkünlerdir. Enerji dolu, hareketli ve sağlam duruşludurlar. Yapmacık değillerdir, gözleri her daim ışıl ışıl parıldar.

Asaleti temsil eden aslanlar, oldukça güçlüdürler. Aşırı derecede çekicilerdir ve karşı konulması çok zordur. Reddedilemezlik özelliği bulunan bir burçtur. Gözlem yetenekleri güçlüdür. İnsanları gözlemlemekten büyük zevk alırlar.

Başak

Bugün her ne kadar haftanın ilk günü iş, çalışma Ay oğlakta da desek sizin aşk hayatınızla ilgili enteresan gelişmeler olabilir kendinizi bu konuda bir kelebek gibi hissetmeniz muhtemel

"Düzen arayışı içerisinde olan Başak burçları, sadece mantık düzeyinde bir aşkı tercih ettikleri için idealleri için savaşırlar. "
Detaycı ve idealist tutumlarından dolayı partnerlerini bezdirebilirler. Başak burcu insanları kolay güvenmeyen bir yapıya sahip olduğu için genellikle geç yaşlarda ya da hiç evlenmedikleri görülür. Aşkın detaylarını incelemek yerine duygularını en iyi şekilde yaşamalıdırlar. Seks hayatlarında gerçekten aşık olmadan kimseyle kolay kolay ilişkiye girmezler.

Başak kadınları sevişme konusunda oldukça tutkuludur. Temiz değil ve kötü kokuyorsanız bir Başak burcu kadınıyla yakınlaşmanız biraz zor olabilir. Yeni şeyler denemekten keyif almayan Başak burcu kadınları, detaylar yüzünden kendinden soğutabilir.

Başak erkekleri de hijyene düşkündür. Değişik tekniklerden hoşlanır ama kendini tekniğe kaptırınca duygularını yaşamayı unutabilir. Seks konusunda partnerini acımasızca eleştirebilir.

"Başak, temizliğe, iyi beslenmeye ve sağlıklı yaşamaya en çok önem veren burçların başında gelir. Ufak bir hastalıkta bile doktora görünmek ve bir an önce iyileşmek isterler."
Başak burçlarının vücutları batın bölgesi, dalak ve bağırsaklar yönetimindedir. Detaylara çok önem verdikleri için sinir sistemleri de hassastır. Başak burçlarında bağırsak hastalıkları, kolit, apandisit, kabızlık, ve her türlü psikosomatik hastalıklar sıklıkla görülür.

Hassas bir mideye sahip olan başak burcu insanları beslenmelerine dikkat etmelidir. Yanlış beslenmeler sonucu sinir sistemi ve bağırsak problemleri de baş gösterebilir. Bunun haricinde kolay kolay hastalanmayan bir bünyeye sahip olan başak burçları, daha çok hastalık hastası moduna bürünürler.

Başak burçları açık sözlü olmalarıyla bilinirler. "
Genel olarak Başak burcu insanları, dürüst, alçak gönüllü ve kavrama yetenekleri yüksektir. Dikkatli oluşuyla detaylardaki sorunları bile görerek onları çözümlemeye çalışırlar. Ayakları yere sağlam basan bu burcun insanları, tam bir huzur kaynağıdır.

Terazi

Bugün gün boyu dikkatiniz aile meselelerinde dolanabilir. Yakın akraba, eş, dost sizden yardım isteyebilir veya onlarla bir şekilde yanyana olma durumunda kalabilirsiniz. Oflayıp puflamayın.

"Terazi burcu insanları zevkli olmalarıyla bilinmektedir."
Güzel olan her şey onların ilgisini cezbeder. Partnerine kendinden daha çok değer verir. Yalandan nefret ederler. Herhangi bir yalanda ayrılma kararını kesin bir şekilde dile getirirler. Verdikleri sözlere karşı sadık bir duruş çizerler. Karşısındaki ne veriyorsa aynısını ondan görmek ister. His yönünden kuvvetli olan Terazi burcu insanları sevdiklerine güzel sözler söylemekten hoşlanırlar.

"Aşırı bir durumda olan baş ağrıları ve iştahlanma genel sorunlarından olabilir. "
Sinir sistemleri narin olan terazi burçları için mideleri de oldukça önemlidir. Abur cubur düşkünlükleri olan Teraziler için kilo önemli bir sorun haline gelebilir. Şekere ve sağlıksız ürünlere yönelimi olan terazilerin metabolizmaları yavaş çalışır. Bu nedenle egzersizler eksik edilmeden uygulanmalıdır. Böbrek, omurga ve bel bölgesi onların zayıf noktalarıdır. En çok şikayeti bu bölgelerden olan Terazi burçları, romatizmal hastalıklara karşı önlem alırken bel çevresini üşütmemeleri öneriliyor.

"Terazi burçları oldukça kibar olmalarıyla bilinir. "

Kabalıktan hiç hoşlanmayan Terazi insanları, Estetik ve güzellik bakımından kendini geliştirmiş insanlardır. Zekilerdir. Teraziler, saf ve temiz kalpliliklerinin yanı sıra hem iyi bir konuşmacı hem de iyi bir dinleyicidirler.

Aceleci bir yapısı olmayan Teraziler yerine göre soğukkanlı tutumlarını koruyabilmektedirler. Nadiren fevli çıkışlar yaşayabilirler. Dengeyi bu şekilde sağlayan Teraziler, aşırı eğlenmeyi seven yapıları nedeniyle duygularını göstermekten çekinmezler. Ağlarken bir anda kendini toparlayarak eğlencelerine devam edebilirler. Gülmeyi ve güldürmeyi severler.

Akrep

Bugün arkadaş, dost çevrenizle güzel hoş zamanlar geçirmeniz mümkün. Ama tabi çalışmaktan vakit bulursanız. Siz yine de sağla, solla lak lak yerine işinize bakın derim.

"Akrep burçları ilişkilerini hep yüksek duygular içerisinde ve ihtiraslı yaşarlar. "
Bu durum Akrep burçlarını bazen olumsuz olarak etkileyebilir. Gizemli bir ilişki yapısı planlayan Akrep burcu insanları, aşık olmadan kalbinin kapılarını kolay kolay açmazlar. Kalbinin kapılarını açtığında ise kendini tamamen partnerine teslim edecektir. Akrep burçları, karşılarındaki kişiyi kolayca etkisi altına alabilirler. Aşkı hem vücutlarında hem de kalplerinde yaşarlar. Kolay aşık olmazlar bu nedenle ilişki düşündüğünüz Akrep insanları için biraz sabırlı olmalısınız.

Cinsel duygularını çok yoğun yaşayan Akrep burcu insanları, seks hayatlarında da kontrolü elde tutmak isterler. Tüm burçlar içerisinde en ateşli burç kuşkusuz Akrep burcudur. Bu hallerinin yanı sıra oldukça nazik ve narindirler. Hayal gücü ve fantezi dünyasına kapılırsanız mutlu olmamak için hiçbir sebebiniz yoktur.

"Duygularını zirvelerde yaşarlar. "
Akrep burçları yapılarındaki tutku ve bitmek bilmeyen seksüel yaşam isteği nedeniyle cinsel organların işleyişi ve hormonlarla ilgili sorunlar yaşayabilmektedirler.

Bünyesel olarak hastalıkları kolay atlatsalar da genellikle ağır hastalıklardan kolaylıkla kurtulamazlar. Akrep burcunun teşhis süreci de sancılı bir dönem geçirmesine neden olacaktır. Uzun çalışma ve araştırma sonucu Akreplerin geneli için ağır hastalık teşhisi konulamamaktadır. Hastalıkların çoğu hırs ve yorgunluktan dolayı ortaya çıkan psikosomatik hastalıklardır.

Yay

Sevgili Yaylar, eğer bugün maddi konularda bir gelişme bekliyorsanız üstüne gidin derim. Çünkü önünüz bu anlamda oldukça ciddi açılabilir. Bugün para ile ilgili bir gün.

"Yay burcu insanları, aşk hayatlarında romantik ve duygusal davranışlar sergilemezler. "
Tam anlamıyla çocuksu bir aşk yaşatırlar. Süslü kelimeler ve temas yerine daha çok birlikte gideceğiniz lunaparklar, pamuk şekerler ve oynadığınız oyunlar gelecektir. Kolay kolay ciddi meselelere bulaşmazlar. Yay insanları partnerlerinin aşk hayatlarında neşeli, eğlenmeyi bilen ve iyi bir dost olmasını isterler.
Bünyesel olarak oldukça sağlıklı olan Yay burçları, genelde spor yaptıkları için kolay kolay hasta olmazlar. "


Hareket halinde olmaları ve sosyal yaşamlarında aktif olmaları nedeniyle dinç bir sistemleri vardır. Kendilerine dikkat ederler. Hasta olduklarında sızlanmak yerine bunun keyfini çıkartırlar. Hayata dört elle sarılmış kişilikleri nedeniyle yatakta uzun sürelerce kalamazlar.

Yay burcu insanlarının genel olarak en çok şikayetçi oldukları organları karaciğer, pankreas ve kalça bölgesidir. Yeme ve içmeye olan düşkünlükleri nedeniyle kalça ve baldır kısımlarında yağlanma oluşabilir. Romatizmalı hastalıklar da Yay burcunun düşmanlarından biridir. Yaşlılık evrelerine geçildiğinde romatizmal sorunlar canlarını sıkabilir.

"İyimser ve kendine güvenen Yay burcu insanlarının en güçlü özelliklerinden biri de girişimci tutumlarıdır. "


Hayat enerjisiyle dolu, tamamen neşelilerdir. Canlı ve atılganlardır. Yay insanları, cesaret kanıtlamak için fırsat arar ve bir fırsatını bulduğunda kendini kanıtlama isteği haricinde gözü hiçbir şey görmez.

Yay burcu insanları, erken olgunlaşırlar. Yeni deneyimler keşfetmek için can atarlar. Gelişmiş bir sorumluluk duygusuna sahiplerdir. dürüst ve sadedirler. İlk görüşte güven duymaya hazır kişilerdir. Meraklıdırlar ve öğrenme istekleri bir türlü son bulmaz.

Oğlak

Bugün hem kendiniz için hem de varsa sevgiliniz için güzel bir gün olabilir. Kendiniz için atmanız gereken adımlar varsa Ay size bugün yardımcı olacak. Her konuda kendinizi yenileyin.

"Oğlak burçları sevgi dolu bir kalbe sahiptirler. "
Duygularını kontrol etmeye, onları dizginlemeye çalışırlar. Bu nedenden ötürü romantizm faslına geçilmesi için uzun bir zaman alabilir. Her geçen gün daha da aşık olan Oğlakinsanları, ilişkilerinin keyfini sürmeyi çok iyi bilirler. Partnerlerine güvenir onlarla konuşmadan önce kafasından tonlarca düşünce tartarlar.
"Oğlaklar çoğunlukla eklem bölgelerinden şikayetçi olurlar. "
Oğlaklar çoğu zaman hareketsizlerdir ve iş dönüşlerinde eklenen fazlaca yorgunluk nedeniyle de kafalarını kaldıramayacak kadar uykulu bir durumda olurlar.

Dişleri hem sağlam hem de hassas olan Oğlakburçlarının diğer bir şikayetçi oldukları kısımları da, melankolik yapıları sebebiyle sık sık psikolojik destek almak istemeleridir. Fazla stres altındadırlar.

Baskı ve zor şartlar için güçlü bir dayanıklılığı vardır. İş hayatında kendilerini fazlaca yoran Oğlak burçları bünyelerinin verdiği tepkilere kulak verir ve onları dinleyerek daha sakin bir çalışma temposu için kendini hazırlar. Yüksek tansiyon ve uykusuzluk gibi problemler sıkça görülebilir. Kemikleri güçsüzdür. Bu durum için sporu günlük bir rutin haline getirmek Oğlak burçları için güçlenmelerine yardım edecektir.

"Özgüvenli ve ince düşünceli olan Oğlak burçları için en önemli olay kazanma ve daima başarı elde etmektir."


Sorumluluk sahibidirler ve geleneklerine de sıkı bir şekilde bağlıdırlar. Sabırlıdırlar. Mantık yürütme yetenekleriyle birçok sorunu da kolaylıkla çözüme kavuşturabilirler. Zaman kullanımı bakımından oldukça iyilerdir. Tarihlere her daim uyar, günü gününe planlayarak çalışmalarını gerçekleştirirler.

Azim ve hırs Oğlak burçlar için anahtar kelimelerdir. Hayat deneyimlerini diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmez ve tanımadığı insanlara karşı da temiz bir kalple yaklaşırlar. Oldukça hassas bir yapıları vardır. Bu yüzden sürekli psikolojik destek almak durumunda kalabilirler.

Kova

Canım Kovalar, bugün özellikle para konusunda gerginlikler yaşamanız olası o nedenle dikkatli olmanızda ve var olanı saçıp savurmamanızda fayda var.

Doğru zamanda doğru aşkı bulmak Kovalar için çok önemlidir. Ama Kova burçları bir ilişkiye başlamak istediğinde kendi kabuğuna çekilen insanlardandır. Duygularını gizleyerek, zor bir kişilik rolünü üstlenirler. Kendine özgü çok güçlü bir isteği vardır. İlişkilerde fazla samimiyet Kova burçlarını korkutur.

Kova Burcu  kadını, partnerine sonsuz bir şekilde güvenmek ister. Eğer tam anlamıyla güvenirse işte o zaman aşık olabilir. Partneri güvenini kırdığı zaman gözü hiçbir şeyi görmez. İlişkisini bitirir ve asla kin tutmaz. Akıl onun için ön planda olduğundan, bir erkek ona akıllı olduğunu kabul ettiremezse hayatına arkadaşı olarak bile giremez. Kova burcu kadını özgürlüğüne düşkün olduğundan hiçbir erkek onu kısıtlayamaz. Eğlenceli, mutlu bir partner ve evine düşkün iyi bir annedir.

Kova burcu erkeği, partnerine karşı her zaman naziktir. Nazik olmak onun için çok önemlidir. Eşini mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Nazik olmasına rağmen birine bağlanmayı ve onu hayatının merkezine koymayı istemez. Çünkü bağlanmaktan hoşlanmaz. Kova burcu erkeği ile beraber olmak isteyen bir kadın öncelikle onunla arkadaşlık bağı kurmalı ve o bağı güçlendirmelidir. Bunu başarabilen her kadın, Kova erkeği ile uzun bir ilişki yaşar. Kıskanç bir yapıya sahiptir. Karşısındakini iyi algılayabilen bir yapıdadır. Sadık bir eş ve arkadaş ruhlu bir babadır.

"Kova burçları oldukça hassas bir metabolizmaya sahiptir."

Kimyasal ilaçlardan ziyade doğal yollarla elde edilen ilaçlar vücutlarını daha olumlu etkiler. Birden başlayan ve hemencecik biten hastalıklara kapılırlar. Sağlık onlar için çok önemlidir. Canları hassas ve kıymetlidir. Ufacık bir rahatsızlıkta yakınmaya başlarlar. 

Strese bağlı hastalıklarla pek fazla karşılaşmazlar. Fiziksel problemlerle değil, daha çok dolaşım sistemi ile ilgili hastalıklarla karşılaşabilirler. Zihnini doğru bir şekilde kullanmayı başardıkları için psikolojik olarak o hastalığı yenebilirler.

"Kova burcu için karşısındakinin dış görünüşü önemli değildir. Kova burcu için önemli olan, karşındaki kişinin zeki olmasıdır."

"Kova burçlarının olumlu yönleri arasında; insancıl, reformist, bağımsız ve yeniliğe meraklı kişilerdir."
Arkadaş canlısı olması en dikkat çekici özelliğidir. Çok iyi bir iletişim kurar ve böylelikle karşısındakini sözü bitene kadar dinler. Oldukça insancıl olduğundan her zaman, her insana yardım etmeyi önemser. Hoşgörüsü yüksek, yaratıcıınsanlardır.

Kova burçlarının olumlu yönleri arasında; insancıl, reformist, bağımsız ve yeniliğe meraklı kişilerdir."
Arkadaş canlısı olması en dikkat çekici özelliğidir. Çok iyi bir iletişim kurar ve böylelikle karşısındakini sözü bitene kadar dinler. Oldukça insancıl olduğundan her zaman, her insana yardım etmeyi önemser. Hoşgörüsü yüksek, yaratıcı insanlardır.

Balık

Özellikle sosyal alanlar bugün içinden geçeceğiniz konuları belirleyecek o nedenle görünüşünüze ve konuşmanıza özen gösterin sizin için bugün yoğun ama olumlu geçebilir.

"Partnerlerine büyük bir aşk ile tutunurlar."
Hatta öyle ki partnerinin yaptığı hataların üzerine kolayca sünger çekebilir, olayları hiç yaşanmamış gibi görebilirler. Balık burcu insanları her daim aşkı ararlar. Gerçek sevgiden asla vazgeçmeyen Balıklar, yaşadıkları kırıklıklara rağmen içleri hep umut doludurlar.

"Doktor tavsiyesi olan kimyasal ilaçlar, Balık burcu insanlarının üzerinde pek etkili değillerdir."
Bu tip ilaçlar yerine doğal yöntemler kullanmak Balık burcu insanlarının hem kendilerini daha iyi hissetmelerine hem de bağışıklıklarının daha da güçlenmesine yardımcı olacaktır. Balık burcu insanları genel olarak psikolojik hastalıklarla yüz yüze gelebilirler.

En melankolik burç olarak nitelendirebileceğimiz Balık burcunun diğer bir sorunuysa, sorunlarının sonunun asla gelmemesidir. Kendi iç dünyasında çözemediği sıkıntıları onu bunaltacak ve direncinin düşmesine yol açacaktır. Bu sebepten ötürü dertlerini bir psikoloğa anlatmalarını öneriyoruz.

"Ölüm, yeniden doğum yani reenkarnasyonun simgesi sayılan Balık burcunun olumlu özellikleri de diğer burçların özeti niteliğindedir. "
Derin ve gizemli bir kişilik yapısına sahiptirler. Renkli mizaçlarının yanı sıra şefkatli ve merhamet sahibidirler. Balık burcu insanları, tartışma içerisinde olduğu bir kişiyi kolaylıkla kendi tarafına çekebilir. Bunu konuşarak gerçekleştirir. Yardımseverlerdir. Kötülüğe arşı sessiz kalamazlar.

Haksızlık durumlarında ilk önce başkaldıran burçlardan biri de Balık burçlarıdır. Ruhsal dünyalarında kendi içlerinde yaşarlar. Sorun, dert ve sıkıntılarını, içselleştirdikleri bu dünyalarında kendilerini sakinleştirmeye çabalarlar. Hassas bir kalbi vardır. Kırmayı ve kırılmayı sevmezler.

Yorumlar (0)
banner1
banner13
12
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Türkiye Cumhuriyeti'nde 14 Mayıs 2023'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazanır?
Türkiye Cumhuriyeti'nde 14 Mayıs 2023'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazanır?
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 33 90
2. Fenerbahçe 33 86
3. Trabzonspor 33 55
4. Beşiktaş 33 51
5. Başakşehir 33 49
6. Rizespor 33 48
7. Kasımpasa 33 46
8. Antalyaspor 33 45
9. Alanyaspor 33 45
10. Sivasspor 33 45
11. A.Demirspor 33 41
12. Samsunspor 33 39
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 33 37
15. Konyaspor 33 36
16. Gaziantep FK 33 34
17. Hatayspor 33 33
18. Karagümrük 33 33
19. Pendikspor 33 30
20. İstanbulspor 33 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 31 69
2. Göztepe 31 63
3. Ahlatçı Çorum FK 31 55
4. Sakaryaspor 31 54
5. Bodrumspor 31 52
6. Kocaelispor 31 52
7. Bandırmaspor 31 47
8. Boluspor 31 47
9. Gençlerbirliği 31 47
10. Erzurumspor 31 42
11. Ümraniye 31 37
12. Manisa FK 31 36
13. Keçiörengücü 31 36
14. Şanlıurfaspor 31 34
15. Tuzlaspor 31 33
16. Adanaspor 31 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 31 7
Takımlar O P
1. Arsenal 34 77
2. M.City 33 76
3. Liverpool 34 74
4. Aston Villa 34 66
5. Tottenham 32 60
6. M. United 33 53
7. Newcastle 33 50
8. West Ham United 34 48
9. Chelsea 32 47
10. Bournemouth 34 45
11. Brighton 33 44
12. Wolves 34 43
13. Fulham 34 42
14. Crystal Palace 34 39
15. Brentford 34 35
16. Everton 34 33
17. Nottingham Forest 34 26
18. Luton Town 34 25
19. Burnley 34 23
20. Sheffield United 34 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 32 81
2. Barcelona 32 70
3. Girona 32 68
4. Atletico Madrid 32 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 32 51
7. Real Betis 32 48
8. Valencia 32 47
9. Villarreal 32 42
10. Getafe 32 40
11. Osasuna 32 39
12. Sevilla 32 37
13. Las Palmas 32 38
14. Deportivo Alaves 32 35
15. Rayo Vallecano 32 34
16. Mallorca 32 31
17. Celta Vigo 32 31
18. Cadiz 32 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 32 14
banner30
banner29
banner5